بحران املاک و مستغلات بانک های چینی را با مشکل مواجه می کند و 200 میلیارد دلار ضرر می کند
از آنجایی که بحران املاک و مستغلات که با اورگراند آغاز شد به صورت موجی ادامه یافت، بانک های چینی نیز ریسک کردند.
در حالی که چین، یکی از ابرقدرت های جهان، برای حل بحران املاک و مستغلات با مشکلاتی روبرو بود، این بار خطر ضرر 200 میلیارد دلاری در بانک های چینی وجود داشت. بر اساس گزارش منتشر شده توسط گروه UBS، به نظر می رسد که بحران در بخش املاک و مستغلات چین نیز سیستم بانکی را در معرض آسیب زیادی قرار خواهد داد.
وام های با محدودیت بالا که توسط بانک های چینی به شرکت های توسعه املاک و مستغلات اعطا شده است، به شدت از سرمایه گذاری در اوراق قرضه و سایر دارایی های شرکت هایی که وام دریافت کرده اند، آسیب دیده است. گفته می شود که وام های مورد بحث می تواند باعث زیان 1.5 تریلیون یوان (212 میلیارد دلار) شود.
آیا بخش بانکی در چین در بحران خواهد بود؟
می یان، مدیر UBS در ارزیابی داده هایی که آنها به دست آوردند، گفت: “ما در حال حاضر به دلیل چنین ضرری انتظار بحران سیستم بانکی را نداریم” و گفت که بخش بانکی در سطحی است که می تواند آسیب هایی را که متحمل می شود تحمل کند. می یان با بیان اینکه ذخایر بالای اختصاص داده شده برای وام های غیرجاری وارد عمل خواهد شد، گفت که آنها کل ریسک بانک های چینی در بخش املاک و مستغلات را تقریباً 88 تریلیون یوان برآورد می کنند.
بیان شد که بخش املاک و مستغلات در چین باید هر چه سریعتر تثبیت شود تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود. همانطور که یادآوری می شود، نکول شرکت اورگراند که در بین بزرگترین شرکت های سرمایه گذاری املاک نه تنها در چین بلکه در جهان نشان داده شده است، یک اثر دینامو ایجاد کرد و بسیاری از شرکت های املاک تا مرز ورشکستگی کشیده شدند. افرادی که از این شرکت ها مسکن خریدند نیز قربانی پروژه های ناتمام و اعتراضات سازماندهی شده بودند.